kolmapäev, november 29, 2006

Internetimõtisklusi

Pika imestamise, veidi muretsemise ja põhjaliku järelemõtlemise järel sai eile siis telefon võetud ja Ixule helistatud. Inimene on lihtsalt nii pikalt netist kadunud olnud, et lausa muret tekitab juba. Tuleb välja, et ei ole midagi tõsist juhtunud, lihtsalt arvutiga seotud töö pärast ei taha kodus enam arvutit näha ja tööl ka MSNi jms-ga ei tegele. Jah, mõistetav, kuid inimesena, kes helistas ja uuris, kas kõik on korras, kui ma ise nädalake või nii netist kadunud olin võiks ju mõista, et on ka teisi, kes tuttavate käekäigu üle MSNi staatuse järgi otsustavad ;)

Mehikoorma nett tundub mitte ainult surnud, vaid ka maha maetud olevat. Üleeile õhtul kukkusid sealsed keset mängu välja ja alates sellest ei ole enam näha olnud. Loodetavasti on tegemist ajutise probleemiga. Õnneks ei ole see nädal vähemalt Éa nädalavahetus, sest Marekil koolis on.

2 Comments:

Anonymous Anonüümne said...

Mehikoorma nett oleks juba teisipäeva hommikul tagasi olnud, kui keegi oleks kodus olnud ja helistanud. Käisime Tartus, jõudsime alles õhtul hilja koju. Ja täna hommikul oli Sash juba enne firmasse helistanud kui meie silmad lahti saime. Tänud. :)

2:22 PM  
Blogger Altair said...

Rõõm kuulda :D

Ma imestasingi juba et teid eile näha ei olnud...

2:49 PM  

Postita kommentaar

<< Home