reede, detsember 08, 2006

Mnjah...

PDF fail näitab, et nüüd on pool tööd seljataga. Rõõmustav uudis, kuid millegipärast ei tee see olemist kuidagi paremaks. Eile õhtul ähvardas Ando korduvalt mind sisse pakkida ja kiirabisse viia. Tee siis sellisele selgeks, et selle jaoks ei ole aega hetkel.

Lisaks allpoolnimetatule otsustas üks rind täies ulatuses valutama hakata eile. Sellest ka Ando kiirabiähvardused. Aga palavikku ei ole ja tükki ka seest ei tuvastanud, nii et põletik olla ei saa. Vastab kogemus muidugi puudub, kuid ma kujutan ette, et üsna samasugune tunne võiks olla kui silikoonpadi katki läheb sees. Selline imelik kõrvetav valu. Teaks siis vähemalt kedagi kes öelda oskaks millest see tulla võib...

Homme päeval Merilil võistlused. Kõik pöialt hoidma! Éaga ei saa nagunii enne tegeleda kui mul see töö eest ära on. Õhtul tulevad siis suurema pundiga Lõunakeskusesse Imede Ööle. Vähemalt nii väitis isa siis kui ta viimati siin käis. Huvitav kas Tommi oleks nõus seekord Andoga kodus olemisega leppima? Mul oleks päkapikuvarusid täiendada vaja.