laupäev, november 04, 2006

Kaubamaja Ostuöö

Käisime siis eile Marekiga vaatamas, mida see üritus endast kujutas. Ando pidi poistega koju jääma, minul siis esimene lastevaba õhtu üle... oi-oi kui pika aja. Ando kutsus veel sõbra külla et igav ei hakkaks... Jõuame siis Marekiga Kaubamajja, heliseb telefon. Helistajaks Ando, kõne saadetud südantlõhestavast hädakisast. Lühidalt - Tommi alustas peale emme lahkumist kisa ja keeldub maha rahunemast, mitte midagi mida pakutakse vastu ei võta. Nõutakse emme kas tagasi koju või lapse kaasa võtmist. Ega siis midagi. Hakkasime tagasi jalutama, Ando Tommiga kodu poolt vastu.

Huvitav küll, kuid meiega ringi jalutades püsis Tommi enamalt jaolt tasa. Nojah, ta tüdines vahepeal vankrist ja nõudis sülle aga siis püsis veel tükk aega ilusti rahulikult. Koju tagasi minnes tõstis lõpuks kisa (nälg), kuid mingisugust suurt hüsteeriat nagu issiga kodus olles küll märgata ei olnud. Võimalik järeldus - issi on pisema poisiga liiga vähe tegelenud, laps ei lepi temaga?

Mida veel? Igale poole ei jõudnud aga üldiselt oli rahvast palju - nagu oodatagi oli. Marek ostis Ghost In The Shell Stand Alone Complexi DVD komplekti. Jajah, üks inimene, kes armastab legaalseid asju (mängud, filmid,...). Nüüd käib ringi ja kilkab igaühele kes on nõus kuulama, et ostis Onu Bella käest filmid. Too nimelt oli öömüügi ajal muusikaosakonnas ostukonsultandiks ja sattus sel hetkel kassas seisma. Homme kui tal selle kuu koolinädalavahetus läbi saab, võib ka järgmist mängukorda kokku leppima hakata.

4 Comments:

Anonymous Anonüümne said...

Onu Bella jõuab üllatavalt palju töökohti pidada. :) Aga tal on vist Farmaxis kolmepäevased vahetused. Viimati, kui Roosiga käisime seal, oli ta igatahes tööl ja pakkus kohvi. Väga vahva inimene, mulle tohutult meeldib. Muidugi Farmaxis on kõik inimesed vahvad.

10:32 AM  
Blogger Altair said...

Noh, püsivat töökohta ta seal siiski ei pea. Oli lihtsalt ürituse raames külastajamagnetiks kohale veetud, ma arvan. Sest ostuöö kavas oli muusikaosakonda just sellega reklaamitud, et Onu Bella siis muusikat valida aitas.
Aga töökohtadest - kui Marekile mainisin, et te Onu Bellat loomakliinikus tööl olete näinud, imestas venna, et kas ta siis enam õpetajaametit ei peagi...

11:23 AM  
Blogger Eppppp said...

Onu Bella on armas... ;)

Aga ma tahtsin avaldada oma isiklikku arvamust... mul hakkavad silmad kohe valutama, kui pean ekraanil lugema väikest valget kirja mustal taustal. Nii et ma pean ümber kopeerima, et su juttu lugeda. Küsi, mis teised arvavad? Äkki peaks kujundustausta muutma, kui see ka teisi lugejaid häirib?

8:56 PM  
Anonymous Anonüümne said...

Mind küll ei häiri ega ole ka mujalt nurinat kuulnud. Drägoni foorumis on üldiselt sama asi olnud, et viis tuhat kasutajat loevad rahulikult ja siis kord aastas ilmub üks, kes ütleb, et talle kujundus ei sobi, ning nõuab foorumi kujunduse ümbertegemist.

7:40 AM  

Postita kommentaar

<< Home