pühapäev, oktoober 22, 2006

Mehed ja lubadused

Nii... sai võetud teisipäevase tähtajaga töö nädalavahetuseks nokitsemiseks. Nädalavahetus teadagi hea aeg töö tegemiseks, sest siis on Ando kodus ja saab poistega tegeleda, eksole? Eriti kuna ta lubas, et kindlasti poisid täna (loe: laupäeval) enda hoole alla võtab ja mul tööd teha laseb.

Tulemus:

Jõuan tööga alustada, tuleb kaeblemine teemal, et telekast ei tule midagi. Aga Midsomer Murders esimesed 3 hooaega jõudsid just üle neti kohale, ehk saab ära kirjutada? Plaate jagus kodus ilusti esimese kahe hooaja jagu ka... Et siis arvutile restart ja kirjutama, et mehel igav ei oleks. Saame plaadid kirjutatud, tuleb kõne vanematelt - nemad tulevad külla, kell viis hakkavad sõitma. Ja avastame, et sinnani pool tundi vaevalt jäänud. Nojah, eks siis saab kuni nende saabumiseni isegi veidi nokitseda... Ando kutsub venna ka veel appi hoidma. Aga kahekesi kuiva suuga lapsi valvata ei saa ja seetõttu kiirustatakse enne minu vanemate tulekut veel kahekesi poodi. Saabuvad tagasi natukene enne vanemaid. Seni on vaja hoida poistel silm peal minul, aga see ju nii korraks... Vanemate siin olles hõivab arvuti isa, kes teatab, et nagunii ei saa sellise rahvamassi kõrval tööd teha. Nojah, eks ta ole jah nii, kuid ikkagi, teades, kui vähe on teha jõudnud enne, oleks tahtnud kasvõi veidike edasi jõuda.

Vanemad lahkuvad natuke enne üheksat. Veidi peale neid läheb Ando venda saatma. Arvake, kas on tagasi? Igatahes mina olen nahaalselt tööd teinud nüüd ja Elias kasutab leitud vabadust elamise laiali lammutamiseks. Hetkel olen niivõrd solvunud, et ei vaevu teda isegi mitte keelama. Eliase tegevuse kontrollimise võttis Ando ju vabatahtlikult enda peale.